Complete afslank set

van: €44,90
voor: €14,95 Incl. btw
  • Op voorraad
  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending NL
  • Veilig betalen
  • 14 dagen retourrecht

Omschrijving

Wil jij snel en makkelijk afvallen? Direct resultaat zien en merken? Dat kan nu met onze nieuwe complete afslank set.

Veel klanten combineren al de afslankringen samen met de Detox afslank pleisters waardoor we vaak de vraag kregen als ze dit niet als afslank set konden kopen. We hebben zoveel positieve resultaten gehoord en gezien dat we het tijd vonden voor de afslank set maar dan wel met een korting! Makkelijke en beter afvallen kan echt niet!

Je draagt de afslankringen en tegelijk ontgift jij je lichaam met een 5 daagse Detox afslank kuur.

In deze complete afslank set zit een setje afslank ringen en een setje Detox afslank pleisters.
De totale winkel waarde van deze set is normaal € 44,90 tijdelijk met onze actie prijzen op de website €29,90 maar wij gaan alleen nog deze week de complete afslank set verkopen voor maar €14,95 en natuurlijk wordt je afslank set ook nog gratis verzonden.

Vraag niet hoe het kan maar profiteer er vandaag nog van! Pak snel die korting!

Wil jij dus snel en makkelijk afvallen en meteen je fitter voelen dan is deze complete afslank set echt een must have! Wij garanderen je 200% resultaat.

Bestel vandaag voor 22:00 uur en ontvang morgen al je set in huis.

Bestel vandaag nog je complete afslank set en krijg toegang tot nog snel en makkelijk afvallen.

  • Pijnloos ontgiften met de Detox afslank pleisters en makkelijk en snel afslanken met de afslankringen.
  • Tevens zorgt het dat je beter en sneller in slaap valt en energieke wakker wordt
  • Verlicht de spijsvertering en neemt de "Snaai" lust weg! 
  • Niet tevreden is geld terug!

‘Afvallen was nog nooit zo makkelijk met deze complete afslank set’
Ontgiften met deze Detox pleisters zorgt ook voor gemakkelijkere en snellere vetafbraak. Ideaal dus als je sneller wilt afvallen samen een setje afslankringen.  Deze ontgiftingspleisters bevatten ingrediënten van de beste kwaliteiten waaronder Toermalijn. Toermalijn en Amethyst zijn mineralen die een positief effect hebben op je gezondheid. Het zijn dan ook de enige mineralen die negatieve ionen afgeven en het gevoel van welzijn bevorderen. De pleisters versterken bovendien de hersenactiviteit van de Alpha-golven tijdens je slaap. En je weet dat Alpha-golven zorgen voor ontspanning.

Daarnaast verhogen de afslankringen je stofwisseling en vermindert je eetlust waardoor jij snel en makkelijk afvalt. Door de stimulatie van de acupressuur punten in de afslankringen wordt je eetlust op een veilige en natuurlijke manier teruggedrongen. Je eten wordt dus sneller en beter verteerd.

Gevolg: Je valt relatief snel af zonder ongewenste lichamelijke bijwerkingen of JoJo effect en dit samen met de Detox afslank pleisters ontgift jij meteen je lichaam zodat je lichaam zich meteen kan herstellen en jij niet alleen makkelijk en snel zal afvallen met de afslankringen maar dat jij je ook meteen veel fitter zal voelen.

We hebben echt alleen deze week de complete afslank set te koop! Profiteer vandaag nog!