Detox afslank pleisters

van: €29,00
voor: €12,95 Incl. btw
  • Op voorraad
  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending NL
  • Veilig betalen
  • 14 dagen retourrecht

Omschrijving

Ontgiften met deze Detox pleisters zorgt ook voor gemakkelijkere en snellere vetafbraak.
Ideaal dus als je sneller wilt afvallen samen met de afslankringen!

HOOGTEPUNTEN:

-Eenvoudige plak-en-ontgift methode
-Pijnloos ontgiften en afslanken
-5-daagse kuur
-Bevat o.a. eucalyptus en toermalijn
-Inhoud: 10 Detox Foot Pads
-Oosterse gezondheidskuur
-Ontgiften, afslanken en vitaliteit in één
-Niet gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding!

De winkelwaarde bedraagt €29 nu exclusief voor bezoekers van afslankringen.nl voor maar €12,95 en gratis verzonden! Je kunt ze natuurlijk ook los kopen maar voor optimaal resultaat kun je dit samen met de afslankringen gebruiken!

Bekend van TV!
921 enthousiaste mensen gingen je gisteren al voor!

Bestel vandaag voor 22:00 uur en ontvang morgen al je product in huis.

Normaal bij een drogist of reformzaak €29,-. Profiteer alleen vandaag nog van deze eenmalig introductie prijs van maar € 12,95

Profiteer snel! Start vandaag met afslanken en krijg toegang tot een strakker en fitter lichaam!

Je lichaam ontgiften en de volgende morgen weer heerlijk fit en energiek aan de slag? Deze unieke, op de Oosterse geneeskunde gebaseerde pleisters, zorgen voor nieuwe energie, levenslust, vitaliteit en geluk. Lekker ontspannen slapen. Geen last meer van een opgeblazen gevoel en sneller afvallen samen met de afslankringen ( Normaal € 29,00)

‘Een gezonde geest in een gezond lichaam!’

 

Eeuwenoude Japanse remedie reinigt je lichaam terwijl je slaapt
Ontgiftingspleisters zijn gemaakt van geheel natuurlijke boom- en bamboe-extracten met Toermalijn. De wijsheid en kennis uit het oude Japan, vormen de basis van deze wonderbaarlijke en unieke ontgiftingsmethode. De Detox pleister staat er om bekend dat ze vermoeidheid, gewrichtspijn, hoofdpijn en huiduitslag en andere gezondheidsproblemen kan helpen verlichten. Breng voor het slapen gaan de pleisters aan onder beide voeten en ontwaak s’ochtends heerlijk uitgerust na een goede nachtrust.  De eenvoudige plak-en-ontgift methode is gebaseerd op de traditionele Oosterse geneeskunde. De werking van de pleisters is weer gebaseerd op het feit dat in de zool van je voet de meeste zenuwbanen eindigen. Terwijl je slaapt worden gifstoffen en zware metalen pijnloos aan jouw lichaam onttrokken.

Waarom ontgiften belangrijks is?
In ieder lichaam bevinden zich meer giftstoffen dan goed voor ons is. Ook mensen die niet roken, niet drinken of geen medicijnen gebruiken hebben giftstoffen in hun lichaam. Jij dus ook!

Deze tijdelijke aanbieding is even makkelijk aan te brengen als te bestellen samen met je setje afslankringen.
Je hoeft slechts je voeten te wassen, de pleisters te plakken en te gaan slapen. Als je ’s morgens de pleisters verwijdert, zie je direct het Detox-resultaat. De pleisters zijn namelijk zwart doordat zij giftstoffen hebben opgenomen. 

‘Ontspan en Afslank Tip’

Ontgiften met deze Detox pleisters zorgt ook voor gemakkelijkere en snellere vetafbraak. Ideaal dus als je sneller wilt afvallen.  Deze ontgiftingspleisters bevatten ingrediënten van de beste kwaliteiten waaronder Toermalijn. Toermalijn en Amethyst zijn mineralen die een positief effect hebben op je gezondheid. Het zijn dan ook de enige mineralen die negatieve ionen afgeven en het gevoel van welzijn bevorderen. De pleisters versterken bovendien de hersenactiviteit van de Alpha-golven tijdens je slaap. En je weet dat Alpha-golven zorgen voor ontspanning.

nl_081011_081011_footpatch

Begin vandaag samen met de afslankringen voor een slanke en fitte lichaam!