Detox afslank set

van: €59,90
voor: €26,95 Incl. btw
  • Op voorraad
  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending NL
  • Veilig betalen
  • 14 dagen retourrecht

Omschrijving

Wil jij snel en makkelijk afvallen en de volgende ochtend al resultaat zien? Dat kan nu met onze Detox afslank set. Gemiddeld verliezen onze klanten met deze set 2 a 4 kilo in de week. 

Wij adviseren altijd samen met de afslankringen een Detox kuur van 10 dagen voor het beste en snelste resultaat! Tevens kopen 70% van onze klanten ook een 10 daagse Detox kuur samen met een setje afslankringen en wij krijgen alleen maar positieve recensies!
Met deze set heb je dus een Detox kuur van 10 dagen en een setje afslankringen! Tegelijk ontgiften samen met snel en makkelijk afvallen kan nu echt beginnen en geen JoJo effect. 

SPECIALE AANBIEDING: Normaal € 59,90 tijdelijk met onze actie prijzen op de website voor €39,90 maar wij gaan alleen nog deze week deze Detox Afslank Set voor maar €26,95 en gratis verzending aanbieden! Vraag niet hoe het kan maar profiteer er vandaag nog van!

• Verlicht de spijsvertering en neemt de "Snaai" lust weg!
• Breng je lichaam weer in balans met Detox voetpleisters!
• Versnelt het afslank proces samen met de afslankringen
• Helpt tegen slechte adem, zweetvoeten en onzuiverheden

Wil jij ook snel en makkelijk afvallen en je meteen fitter voelen? Dan is deze Detox afslank set echt een must have! Wij garanderen je 200% resultaat! Anders betalen we je elke cent terug!

Bestel vandaag voor 22:00 uur en ontvang morgen al je Detox afslank set in huis.

‘Afvallen was nog nooit zo makkelijk met deze complete Detox afslank set’
Ontgiften met deze Detox pleisters zorgt ook voor gemakkelijkere en snellere vetafbraak. Ideaal dus als je sneller wilt afvallen samen een setje afslankringen.  Deze ontgiftingspleisters bevatten ingrediënten van de beste kwaliteiten waaronder Toermalijn. Toermalijn en Amethyst zijn mineralen die een positief effect hebben op je gezondheid. Het zijn dan ook de enige mineralen die negatieve ionen afgeven en het gevoel van welzijn bevorderen. De pleisters versterken bovendien de hersenactiviteit van de Alpha-golven tijdens je slaap. En je weet dat Alpha-golven zorgen voor ontspanning.

Daarnaast verhogen de afslankringen je stofwisseling en vermindert je eetlust waardoor jij snel en makkelijk afvalt. Door de stimulatie van de acupressuur punten in de afslankringen wordt je eetlust op een veilige en natuurlijke manier teruggedrongen. Je eten wordt dus sneller en beter verteerd. 

Gevolg: Je valt relatief snel af zonder ongewenste lichamelijke bijwerkingen of JoJo effect en dit samen met de Detox afslank pleisters ontgift jij meteen je lichaam zodat je lichaam zich meteen kan herstellen en jij niet alleen makkelijk en snel zal afvallen met de afslankringen maar dat jij je ook meteen veel fitter zal voelen en natuurlijk al naar de eerste dag resultaat ziet en merkt.

Gegarandeerd voor 200% afslank resultaat! Anders betalen we jou elke cent terug!