Afslank Blog

Kun je Afvallen met Detox Afslank Pleisters?

Detoxen is een echte hype aan het worden in Nederland en de rest van de westerse wereld. Men wordt steeds bewuster van de onnatuurlijke en chemische stoffen die in ons voedsel worden verwerkt. Doordat je herhaaldelijk aan deze stoffen wordt blootgesteld worden deze in je lichaam opgeslagen. Op termijn kan dit je gezondheid aantasten omdat er dan extra druk wordt gezet op je stofwisseling. Die moet harder werken om je lichaam te reinigen. En een teveel aan deze giftige stoffen zal je snel merken. Heb jij last van de volgende symptomen:

 • Voel jij je vaker vermoeid of depressief?
 • Heb je last van acne of andere huidaandoeningen?
 • Heb je concentratieproblemen?
 • Kun je lastig in slapen komen of lastig opstaan?

Al deze symptomen worden door een teveel aan gifstoffen in je lichaam veroorzaakt. Om van dit giftig afval en andere chemische stoffen af te komen is het verstandig om af en toe een detox kuur te doen.

Wat is Detoxen?

Het woord detox is afgeleid uit detoxificatie, en dit proces staat bekend onder meerdere namen zoals ontgiften en ontslakken. Door een detox kuur te volgen help jij je lichaam om zich te ontdoen van afvalstoffen. Deze afvalstoffen komen in je lichaam via voedsel dat rijk is aan zout, suiker vet en onnatuurlijke zoetstoffen. Daarnaast komen er ook meer afvalstoffen vrij in je bloedbaan wanneer je vet verliest.

Een lichaam waarin teveel afvalstoffen zijn opgeslagen kan niet optimaal functioneren. De bekendste symptomen zijn hierboven genoemd, maar de lijst is nog langer:

 • Je raakt sneller vermoeid,
 • je krijgt vreemde (allergische) reacties,
 • depressie,
 • overgewicht,
 • een doffe huid
 • en een lage weerstand.

Een gezond lichaam is zelf in staat de opgeslagen gifstoffen en afval te verwijderen. Maar door herhaaldelijke blootstelling aan deze stoffen raakt de natuurlijke reinigingsfunctie van je lichaam verstoord. Een helpende hand via Detox kuur wordt daarom aangeraden. Detox voet pleisters reinigen je spijsverteringssysteem en verwijderen alle opgeslagen afvalstoffen uit je lichaam.

Ontgift je lichaam met Detox Voet Pleisters

Door met deze Detox voetpleisters wordt het eenvoudiger en makkelijker vol te houden dan bijvoorbeeld detox pillen. Er zijn meerdere detox kuren waaruit je kunt kiezen. Onderaan deze blog heb ik ze voor je op een rijtje gezet. De prijzen, kwaliteit en gebruiksaanwijzingen zijn heel overzichtelijk. We adviseren je nooit Detox pillen te nemen! 

KIES DAAROM DETOX AFSLANK KUREN DIE GOED BIJ JE PASSEN

Eentje op natuurbasis en waarvoor je veel goede recensies kan vinden. Lees de gebruiksaanwijzingen zorgvuldig en volg die precies zoals ze staan voor optimale resultaten. Zo kuur moet je gemiddeld een kleine 2 weekjes volhouden en daarna zul je gauw resultaten zien en merken.

Ben je dan in een klap verlost van al je gezondheidsklachten? Waarschijnlijk niet, maar je merkt heel snel een enorm verschil in je stemming en de intensiteit van je klachten. Detox afslank kuren zijn een eenvoudige manier om te ontslakken zodat je lichaam optimaal kan functioneren. Ze zijn het  proberen echt waard.

Voordelen van detox voet pleisters

Met detox voet pleisters kan je genieten van alle voordelen van het ontgiftingsproces zonder een beperkend dieet op na te houden. Het vergemakkelijkt het detoxen voor je zodat je snel de gewenste resultaten ziet. Hieronder enkele voordelen van detox afslank pleisters;

Makkelijker Detoxen

Je hoeft dus niet te vechten met nieuwe recepten of rekening te houden met een lijst aan verboden voedingsmiddelen. Natuurlijk is het raadzaam om te letten op je voeding, dit is de grootste bron van gifstoffen. Ga zoveel mogelijk voor producten zonder pesticiden, chemicaliën, hormonen, onnatuurlijke smaak-, kleur- en geurstoffen. Deze ziekmakende stoffen zitten in bijkans alle bewerkte en verpakte voedingsmiddelen. Beperk dus je consumptie van zulk voedsel. Probeer meer onbewerkt en vezelrijk voedsel te consumeren zoals groente en fruit.

Gewichtsafname

Gewichtsafname is een van de leukste bijwerkingen van het ontgiftingsproces. Doordat je spijsverteringssysteem nu ontdaan is van afvalstoffen zal je stofwisseling beter verlopen. Je verbrandt dan beter calorieën en vetten

JE KUNT VEELK AFVALLEN

De uiteindelijke hoeveelheid gewicht dat je verliest hangt af van je voeding, bewegingspatroon en je gezondheid. Daarnaast verlies je ook heel wat vocht tijdens het ontgiftingsproces. Detoxen dankt zijn populariteit eigenlijk aan de gewichtsafname die het teweegbrengt. Het is een gezonde manier om wat overtollige pondjes kwijt te raken.

Meer energie

Door het ontgiftingsproces krijgen je organen de kans om optimaal te functioneren. Ze hoeven zich minder te richten op afvalverwijdering en houden op die manier meer energie over voor andere functies. Na de Detox kuur zul je meer energie hebben, beter slapen, een verbeterde concentratievermogen hebben en je alerter voelen. Het is zelfs bewezen!

Een mooie gladde huid

Een ander voordeel van het detoxen is dat je huid er stukken beter uit zal zien. De ophoping van giftige stoffen in je lichaam is een van de voornaamste veroorzakers van acne. Als je lichaam niet alle giftige stoffen zelf kan reinigen worden die meestal voor je huid verwijderd. Dit merk je dan mee-eters, cysten en andere huidaandoeningen. Door te ontgiften zal je op den duur minder last hebben van zulke klachten.

Hieronder vind je een 3 tal Detox kuren die echt helpen. Ben je niet tevreden? Dan krijg je gewoon je geld terug zonder vragen! Klik op de kuur die je vrijblijvend wilt proberen.

1. Detox 10 - Daagse afslank kuur

2. Detox 20 - Daagse afslank kuur (TIP)

3. Detox 30 - Daagse afslank kuur
 

Gezonde Groeten,

Maaike, Gezondheids Consulent

 


Ik ben Liesbeth en ben door zelf keihard werken de afgelopen 5,5 jaar 80 kilo afgevallen op een gezonde wijze door gezond te eten meer te bewegen.
Ik heb toestemming gegeven om mijn verhaal hier te plaatsen omdat het bedrijf Afslankringen.nl mij ook heel erg heeft gesteund, vooral in de laatste fase. Ik bel nog steeds regelmatig en krijg super tips en ze blijven me motiveren! Die dames van Afslank ringen zijn bijna me vriendinnen geworden, ze nemen alle tijd voor je en de producten van hen hebben mij mede geholpen! Ik gebruik nog steeds om de 20 dagen een Detox afslank kuur voor het ontgiften van me lichaam en in moeilijke tijden ( Ja die blijven echt ) gebruik ik de Slim Patch pleisters om mijn eet drang te onderdrukken. De vraag hoe ik zoveel ben afgevallen, wat voor mij de druppel was en hoe ik het volhoud, zal ik hier proberen zo kort mogelijk neer te zetten.

 

Hoe:
Eigenlijk door heel simpel ‘gezond eten en meer bewegen en af en toe wat hulpmiddeltjes zoals ik hierboven vermelde‘. Het klinkt cliché, Maar het is echt zo! Ik bekijk per dag wat ik wil eten. Calorieën tel ik niet, maar ik zorg wel dat ik van de schijf van 5 genoeg binnen krijg. Ik eet veel groenten en fruit, volkorenbrood, havermoutpap, gezonde vetten zoals kokosolie/olijfolie en roomboter. Verder kies ik voor halfvolle melk, yoghurt of kwark. Ik wissel vis af met vlees. Bovendien eet ik bijna geen geraffineerde suikers, maar als ik iets wil zoeten doe ik dit met honing, dadels of rozijntjes. Daarnaast gebruik ik de Detox om mijn lichaam te ontgiften want iedereen, ook als je niet rookt of medicijnen slikt krijgt afval stoffen binnen. De Detox voet pleisters voeren echt al die afval stoffen af. Ik kan er tevens ook heerlijk op slapen en wordt er energieke wakker van. Ik begin echt de dag met een lach! Oke, iedereen wil wel eens graaag wat snaaien, ik vooral tijdens een film of gtst! Nu nog steeds vooral in mijn maandelijkse periode.... Dan gebruik ik gewoon de Slim Patch pleisters en geloof het of niet maar ik heb dan totaal geen trek meer in snaaien. Ideaal!

Ik gebruik regelmatig voor het slapen gaan Detox voet pleisters en drink water met bijvoorbeeld verse mint. Lightproducten doe ik niet aan en ik probeer mijn eten altijd vers te bereiden en met zo min mogelijk uit pakjes en zakjes te koken.

Waarom ik ben begonnen met afvallen:
Toen ik meer dan 150 kilo woog, dacht ik: “Als ik zo door ga, kom ik in een karretje of misschien nog erger….!” In de familie komen hartkwalen en diabetes voor, dus ook dat was voor mij een reden om de knop om te zetten. Bewegen deed zeer, knieën hadden te lijden onder mijn gewicht en een wandeling met mijn honden ging bijna simpelweg niet meer. De knop moest dus radicaal om!

Hoe ik het volhoud:

Door het als een levensstijl te zien en niet als een dieet! Ik wist dat als ik begon dat er nooit een eind aan zou komen, omdat als je aanleg hebt om dik te worden dat meestal levenslang is. Daarom ook die hulp middeltjes van Afslankringen.nl en de motivatie die ze me altijd geven! Je moet er 200% voor willen gaan maar het is echt fijn als er professionals niet achter je staan maar naast je! 
 

Dus heb voor mezelf een levensstijl gezocht waarbij het geen strijd is maar een Way Of Life. Daarom maak ik zoveel mogelijk zelf, stel ik alles zelf samen en ben ik dus elke dag bewust bezig met waar ik het voor doe, wat er in mijn eten zit en hoe ik me eigen daarbij voel. Daarnaast is het echt niet erg om er zo nu en dan wat hulp middelen bij te gebruiken. Ik voel me daar goed bij en het helpt!

Ik ben hier niet om “MIJN” levensstijl op de voorgrond te zetten, maar om mensen te motiveren en tot steun te zijn. Daarnaast wil ik ook graag heel veel credits geven aan de medewerkers van het bedrijf Afslankringen.nl. We zijn hier allemaal voor hetzelfde doel: Een gezond gewicht bereiken! Je moet het zelf doen en er 200% voor gaan maar als ik het kan, kan jij het ook! 

Wil jij net als Liesbeth echt afvallen in gewicht en afslanken in omvang? Dat kan echt maar je moet er dan 200% voor willen gaan. Wij zullen je ten alle tijden helpen je doel te behalen!

Wil jij ook graag beginnen met de "hulpmiddeltjes" die Liesbeth net in haar verhaal aangaf? We hebben hieronder alvast de meest en best verkochte afslank setjes voor jou geselecteerd! Het werkt echt!

Hieronder vind je de 4 best en meest verkochte afslank setjes.

1. Detox afslank set

2. Detox 10-Daagse kuur

3. Complete Afslank set

4. Slim Patch kuur + Afslank Ringen

Detox kuur voor een gezond en slank lichaamWat is detox ?

Tegenwoordig horen we veel vaker de term detox vallen. Maar wat is detox nu precies. Detox is de natuurgeneeskundige naam voor het reinigen van het lichaam van afvalstoffen of gifstoffen. Detox bestaat er in verschillende varianten. Zo kun je denken aan het detoxen door middel van vasten, sapkuren, drainage etc. Alle varianten zijn er op gericht om het lichaam te reinigen en zo meer energie en eveneens een slanker figuur met gewichtsverlies te bereiken. Veel van de detox behandelingen of kuren zijn tijdrovend of kostbaar qua prijs. Alleen maken wij het betaalbaar. Tevens zijn onze detox pleisters goedgekeurd in Europa door de Europese CE en GMP keurmerken. Ook zijn de Detox pleisters goedgekeurd door het strenge Amerikaanse keuringsinstituut FDA 

Waarom een detox pleister kuur ?

We leven de dag van vandaag in een wereld vol met schadelijke stoffen. Elke dag worden we blootgesteld aan talloze van deze giftige deeltjes afkomstig uit onze voeding, omgeving, medicijnen en uit de stofwisseling van ons lichaam zelf.  Reinigen is de meest natuurlijke manier waarop het lichaam hiermee kan afrekenen. De gifstoffen worden dan afgevoerd door lever, nieren, darmen, longen en huid. Maar het lichaam heeft bij de meeste mensen reeds een teveel aan vervuilende stoffen opgenomen en opgestapeld waardoor veel van de problemen en aandoeningen waar we dagelijks mee kampen, worden veroorzaakt en versterkt. Het lichaam wordt dus vaak te zwaar belast en het zelfgenezende vermogen neemt als gevolg daarvan sterk af.  Het besluit om ons lichaam zo nu en dan een helpende hand te bieden door middel van een reinigingskuur is dus duidelijk geen overbodige luxe. Dat besluit kan een reactie zijn op algemene vermoeidheid, gebrek aan energie, een onzuivere huid, acne, verlaagde immuniteit of vanwege stressresistentie. Verder kan een reinigingskuur ook verlichting bieden aan mensen die vaak last hebben van hoofdpijn, een droge jeukende huid, overmatige slijmafscheiding of mensen die snel allergisch reageren. Het lichaam reinigen met de Detox afslank pleisters is ook uitermate geschikt voor mensen die moeite hebben om zich te concentreren. Tot slot kan een zuiverende kuur ook ondersteuning bieden wanneer men gewicht wenst te verliezen, bij cellulitis of om fitter te worden.

Acne en detox pleisters

Veelal wordt er bij de behandeling van acne alleen gewerkt aan de buitenkant van de huid, maar niet ook nogeens via de binnenkant van de huid. Onze huid is ons grootste orgaan. Als er een disbalans is in onze darmflora, voedselintake, stofwisseling of een teveel aan vetrijk eten tekent zich dit uit via de huid. Door het gebruik van een detox kuur zorg je ervoor dat het lichaam zichzelf binnen 10 a 20 dagen volledig reinigt. Het reinigt het hele lichaam; darmen, lever, nieren en bloed. Door het reinigingsproces worden ook de afval- en gifstoffen uit onze huid weggenomen die de acne veroorzaken.

Detox en afvallen / gewichtsverlies

Bij afvallen of gewichtsverlies denk je niet snel aan een detox kuur . Toch is een detox kuur juist het middel om snel gewichtsverlies te bereiken en dus af te vallen. Zoals wij al eerder heb uitgelegd zorgt het proces van detox ervoor dat het lichaam afval en gifstoffen opruimt. Onder die afval en gifstoffen kunnen we ook suikers en koolhydraten plaatsen. Ons lichaam is vanuit de oertijd zo geprogrammeerd dat wij suikers en koolhydraten als reserve vasthouden voor tijden waarin er minder voedsel beschikbaar is. Ons lichaam is hierdoor als het ware verslaafd aan suikers en koolhydraten. De detox pleisters zorgen er dan voor dat ons lichaam afkickt van de verslaving aan suikers en koolhydraten. We zijn hierdoor minder geprikkeld om te gaan snoepen, maar zorgt er ook nog eens voor dat onze stofwisseling die verstoord is, weer in balans wordt gebracht. Doormiddel van de detox pleisters en verandering van voedselpatroon en meer lichaamsbeweging is het lichaam beter in staat om af te vallen. Wij adviseren altijd een Detox kuur van 10 of 20 dagen en het voor het beste en snelste resultaat dit te combineren met de afslankringen. Oftewel onze Detox afslank set.


Mag iedereen een detox kuur ondergaan ? 

Iedereen mag een detox kuur ondergaan zolang je maar goed water blijft drinken tijdens een kuur ( 1,5 tot 2 liter water per dag) Wij raden het gebruik van detox af bij mensen die zwanger zijn of borstvoeding geven.

Detox samengevat

 • Onze detox pleisters is puur natuur, 48 kruiden
 • Je ziet en merkt direct resultaat
 • Reinigt het hele lichaam, darmen, lever nieren en bloed
 • Verbeterd opname van voedingssupplementen
 • Meer energie
 • Herstel na ziekte
 • Helpt tegen acne
 • Helpt bij slaap problemen
 • Versnelt afvallen zonder JoJo effect.

Wil jij net als duizenden tevreden klanten ook een Detox kuur of een Detox set? Hieronder vind je de 4 best en meest verkochte Detox afslank setjes.

1. Detox afslank set

2. Detox 10-Daagse kuur

3. Complete Afslank set

4. Detox 20-Daagse kuur


Hoeveel ben jij al afgevallen?
We gooien alleen deze week nog met tijdelijke actie prijzen! Wij willen dat iedereen makkelijk, gezond en snel kan afvallen in gewicht en centimeters verliest in omvang! Wil jij ook straks weer dat ene mooie jurkje aan? Vol trots de weegschaal op? Dat kan, echt waar! Maar wacht niet te lang, het is al zomer.

We zijn ten alle tijden eerlijk, je gaat niet in 1 week maatje 36 bereiken of 10 kilo kwijt raken! Nee, dat lukt niet! Zal niet eens gezond zijn en moet je ook niet willen! Geleidelijk afvallen en de "snaai" lust terug dringen. Je lichaam weer ontgiften met de Detox pleisters en onze andere afslank producten zullen je echt slanker maken en laten afvallen in gewicht. 
Natuurlijk mag je ons altijd alles vragen, altijd! We helpen je!


 

We hebben voor jou de beste en meest verkochte afslank producten op een rijtje gezet. Met deze producten ga jij echt resultaat bereiken. Heb je vragen, wil je tips? Bel ons! Wij gaan je helpen zodat ook jij echt resultaat boekt en je doel bereikt!

De top 3 meest en best verkochte afslank setjes:
Heb jij al de afslank ringen?
Dan zijn deze 2 producten echt een must have en wij garanderen jou voor 200% resultaat! Je mag ze ook nog eens samen gebruiken voor sneller resultaat!
Duizenden klanten zijn al kilo's en centimeters kwijt en kunnen weer vol trots de weegschaal op! Wacht niet tot morgen, start ook vandaag! Het is tijd om te beginnen. Weg met die pondjes ;-)


Onze Detox afslank pleisters zijn onafhankelijk getest!

Via www.afslankringen.nl kreeg ik de kans deze detox pleisters te testen. Mijn naam is Jorieke Lorens, ik blog voornamelijk over afvallen en gezondheid! Ik kreeg een 10 - Daagse kuur en na 3 dagen kun je al het verschil voelen. Om er zeker ervan te zijn dat alles wordt ontgift en het maximale resultaat te halen volg je de kuur 5 tot 20 dagen. Ik was eerst pessimistisch want ik kon mij niet voorstellen dat 2 van die pleistertjes zoveel voor elkaar konden krijgen zoals de kuur belooft, namelijk:

 • Toename van energie
 • Meer emotionele balans (afvalstoffen komen veel voor in de hersenen)
 • Toename vitaliteit
 • Betere concentratie
 • Zichtbaar gezuiverde huid
 • Verbetering van de leverfunctie
 • Verhoogde weerstand
 • Beter kunnen stoppen met roken
 • Afvallen
 • Beter slapen
 • Minder hoofdpijn, duizelig 
   

Maar dat ik hier niet eerder aan begonnen ben! Ik merk echt het verschil! .. Maar niet gebruiken als je zwanger bent of borstvoeding geeft!

Hoe de detox pleisters te gebruiken?

Net voor het slapen gaan moet je de pleisters aan de onderkant van je voeten plakken. Was van te voren eerst je voeten goed schoon en daarna kan je op iedere voet 1 pleister plakken. Als je wilt kun je er ook gelijk 2 opplakken, de werking wordt dan versneld. Je kunt de pleisters op 3 punten op je voeten plakken; je hiel, het stuk in het midden van je voet, of aan de uiteinde bij je tenen. Op een plaatje kun je zien dat de meesten zenuwenbanen van ons lichaam bij de voeten eindigen en welke zones dat zijn op je voeten, dus wil je specifieke organen ontgiften dan kun je de pleister op deze zone plakken.

De volgende dag

Ik heb er mee geslapen en in het begin werden mijn voeten een beetje warmer, ik weet niet of dit echt zo was of dat het gewoon tussen mijn oren zat (Ik had ze overigens nu aan de bovenkant van mijn voeten geplakt). Ik heb ze er de volgende ochtend gelijk afgetrokken en zoals op de foto te zien is, is mijn pleister niet zo super zwart.

Dit betekent dus dat je lichaam, laat ik het zo zeggen, nog niet helemaal verpest is... lol. De andere keren heb ik ze op mijn hiel geplakt, omdat dat de zone is voor de organen waar ik weleens last van heb. Dit keer, toen ik ze er af trok, waren ze stukken zwarter. De kuur heb ik daarom ook afgemaakt met alleen pleisters op mijn hielen. Naarmate de kuur duurde, werden mijn pleisters steeds minder zwart, dus de afval stoffen werden wel minder!

Dus werkt de detox afslank kuur?

Ik merkte wel echt het verschil. Kijk, ik ben niet opeens een ander mens geworden, maar ik had vooral last met slapen ik stond nooit uitgerust op. Het maakte niet uit of ik nou 4 of 8 uur had geslapen. Nu weet ik niet of het puur toeval is, maar sinds ik de detox afslank kuur heb gedaan, sta ik uitgeruster op en ben ik veel minder duf.

Qua gewicht ben ik 1,5 kilo afgevallen, maar ze geven ook als tip om tijdens deze kuur veel water te drinken en wat meer te bewegen. Dus nu weet ik niet of het nou door de detox komt of door die andere tips. Ondanks dat ik ben afgevallen, had ik juist wel een opgeblazen gevoel in mijn buik. Dat vond ik wel een beetje vreemd, maar dat hoeft natuurlijk helemaal niets met de detox afslank pleisters te maken te hebben.

Ik kom zeker hier nog op terug en zal bijtijds mijn lichaam op deze manier ontgiften. Ik vind het een fijne manier om dit te doen, helemaal als je een druk leventje hebt en geen tijd hebt om op een andere manier te detoxen, dan is dit ideaal. Het werkt echt


“Man valt 36 kilo af omdat hij alleen McDonalds eet”

John Cisna heeft drie maanden lang alleen maar eten van de McDonalds gegeten. Ontbijt, lunch, diner. En hij is niet aangekomen, maar 36 kilo afgevallen. Ook is zijn cholesterol enorm verlaagd.

Woog John Cisna aan het begin van zijn dieet nog 113 kilo, na drie maanden was dit gedaald naar 77, schrijft de Daily Mail.

Cisna, een biologiedocent uit de Amerikaanse staat Iowa, begon dit experiment om te bewijzen dat het niet uitmaakte wát je eet, als je maar niet teveel calorieën inneemt. Voordat hij dit dieet begon, was hij nooit zo bezig met hoeveel hij precies binnen kreeg. Tijdens het McDonalds-dieet lette hij nauwkeurig op de voedingswaarde. Hij ging dan ook vooral voor de gezondere opties die op het menu stonden. Het doel: bewijzen dat het niet McDondalds was die de burgers moddervet maakt, maar dat de keuzes van deze burgers dit doen


“Gewichtsverlies leidt ook tot vriendenverlies”

Uit een onderzoekje onder ruim 2500 mensen blijkt dat extreem veel en snel afvallen helemaal niet fijn is voor je sociale leven. Daar in tegen als je elke keer een beetje afvalt zullen je vrienden je juist wel waarderen en je complimenten. Door echt extreem af te vallen verlies je niet alleen vet, maar ook vrienden. Iedere 8 kilo zou voor 1 á 2 vrienden staan. Jalousie zou hier aan ten grondslag liggen. Als je langzaam afslankt krijg je juist meer vrienden omdat mensen je er beter uit vinden zien.

De ondervraagden vielen allemaal meer dan 8 kilo af. 80% meldde een aantal vrienden te zijn kwijtgeraakt door hun extreme dieet. De helft geeft aan dat dit komt doordat hij of zij er nu een andere levensstijl op nahoudt. Bij 36% kostte het hen zelfs de relatie, soms met iemand die het dieet zelfs saboteerde.

Desondanks is het actievere leven wat ze nu leiden fijner voor 92%. Zo heeft 63% meer energie en voelt 75% zich zelfverzekerder. 21% schrikt zelfs van alle (ongewenste) aandacht nu hij of zij veel slanker is. Overigens noemt 69% een ‘actiever sociaal leven’. Afvallen kan dus ook juist nieuwe vrienden opleveren.


7 manieren om af te vallen zonder dieet of sport

Natuurlijk raak je die overtollige kilootjes kwijt door een streng dieet of een flinke sessie in de sportschool, maar er zijn andere minder vervelende manieren om af te vallen. Als je onderstaande manieren samen met de afslankringen toepast zul je meer, sneller en makkelijk afvallen.

1. Eet van een blauw bord
Onderzoekers ontdekten dat mensen die van een bord eten dat scherp contrasteert met de kleur van het voedsel dat erop ligt, minder eten. Een blauw bord is in veel gevallen dus geschikt.

2. Zap tijdens reclame
Zien eten, doet eten. Onderzoek toonde aan dat mensen die veel reclame kijken meer snacken tijdens het tv kijken. Al die lekkere hapjes die tijdens de ellenlange reclameblokken langskomen, brengen je alleen maar in de verleiding. Snel wegzappen dus.

3. Eet langzaam
Snelle eters hebben meer eten nodig voor ze een verzadigd gevoel hebben. Neem dus kleine hapjes en kauw een keertje extra. Je zult ook beter proeven.

4. Kleed je mooi
Uit diverse experimenten bleek dat als mensen in hun huiskloffie rondlopen ze meer geneigd zijn om te snacken. Wie zich leuk aankleedt, is meer gemotiveerd om op gewicht te blijven.

5. Leg gezond eten in het zicht
Een mooie fruitschaal vol vers fruit, een koelkast vol groenten, het ziet er aanlokkelijk uit. Studies bewijzen dat mensen meer eten van wat gemakkelijk bereikbaar is. Verstop die zakken chips dus achter in de kast en leg de gezonde hapjes voorin.

6. Speel een spelletje
Heb je trek in iets lekkers, leid je zelf dan af met een spelletje op je smartphone. Kleine, visuele taken zorgen ervoor dat je minder zin hebt om te snoepen.

7. Drink uit lange smalle glazen
Houd je van cocktails? Schenk ze dan in lange smalle glazen. Uit onderzoek blijkt dat je 30 procent minder in een lang glas schenkt, dan in een kort breed glas.

Wil jij ook die kilo’s kwijt en er niet teveel moeite voor doen, probeer dan bovenstaande handvatten samen met de afslankringen om je tenen en gegarandeerd succes! Ik zeg, laten we vandaag beginnen met afvallen! De kerst komt eraan. Jij kunt straks weer dat mooie jurkje aan!

Wil je weten hoeveel andere klanten afvielen met de afslankringen? Klik hier voor de reviews.


“Obesitas wordt meestal veroorzaakt door suiker”

Wat veroorzaakt nu eigenlijk een gewichtstoename, te weinig sporten of een slecht dieet? Volgens de wetenschappers van de British Journal of Sport Medicine is suiker de grootste boosdoener. Zelfs iemand die actief bezig is met sport kan met overgewicht kampen en zal zijn eetpatroon moeten aanpassen om af te vallen.

Uiteraard is het goed om regelmatig te bewegen, hier worden ziektes als hartziekten, diabetes en dementie vertraagt of zelfs voorkomen. Maar ons eetpatroon is dé bepalende factor, een slecht dieet veroorzaakt meer ziekten dan weinig sport, alcohol en roken bij elkaar. Dit probleem gaat in de toekomst alleen nog maar groter worden. Maar liefst 40 procent van de mensen met een normaal BMI hebben al last van stofwisselingsstoornissen die kenmerkend zijn voor iemand met obesitas. Er zijn echter weinig mensen die zich hiervan bewust zijn, omdat ze geloven dat te weinig beweging de oorzaak is van obesitas.

Dit komt onder andere door de slimme marketing van grote energiedrankproducenten zoals Aquarius, Gatorade en AA drink, die sporten koppelen aan hun eigen merk. Door populaire atleten, zoals Epke Zonderland, te gebruiken om het product te promoten. De onderzoekers vinden dat ‘junk food’ niet geassocieerd hoort te worden met sport en dat sportscholen en clubs ook geen sportdrank meer moeten aanbieden. De trucs die deze bedrijven gebruiken om hun product te promoten, lijken op de tactieken die gebruikt werden in de tabaksindustrie. In de vorige eeuw werd nog ontkent dat sigaretten slecht waren en werden de statistieken gemanipuleerd, zodat het verband tussen roken en longkanker ontkracht kon worden in de media.

Ondanks dat veel mensen op hun gewicht letten en dagelijks hun calorie inname meten, gaat het toch nog vaak fout. Het gaat namelijk niet alleen om de hoeveelheid, maar ook om de bron van de calorieën. Suikers slaan meer vet op en creëren een hongergevoel, terwijl vet voor een verzadigd en vol gevoel zorgt. Stel dat je elke dag 150 extra calorieën neemt, als je deze uit suiker haalt dan is de kans op obesitas elf keer groter dan wanneer deze uit vet komen. Andere koolhydraten zijn overigens niet veel beter. De onderzoekers denken dat het verlagen van onze koolhydraten inname een goede eerste stap is om obesitas te bestrijden. Ook moet het makkelijker worden om gezond te eten, door ‘groene fast food’ beschikbaar te stellen voor iedereen.

Wil jij weten hoe snel andere klanten resultaat boekten of wil je ook toegang krijgen tot snel en makkelijk afslanken met de afslankringen?!