Disclaimer

Gebruikerservaringen

Deze website publiceert gebruikerservaringen (testimonials) met daarin de ervaringen van individuele gebruikers die de afslank ringen, Detox pleisters of Slim patch pleisters succesvol toegepast hebben en/of enthousiast zijn over deze producten. Deze ervaringen (testimonials) zijn mede ook te vinden op onze facebook pagina facebook.com/afslankringen. Wij claimen niet dat deze gebruikerservaringen (testimonials) typische resultaten zijn welke onze consumenten in het algemeen behalen. Deze gebruikerservaringen (testimonials) zijn niet representatief voor alle gebruikers en geven alleen informatie over de ervaring van het individu. Ze weerspiegelen alleen ervaringen uit het leven van consumenten welke onze producten hebben gebruikt. De resultaten uit de testimonials waren zelf ondervonden door de gebruiker van de testimonials en kunnen daardoor niet worden bevestigd. De feiten en omstandigheden van de eigen resultaten kunnen variëren van de aangelegenheden in welke de resultaten uit de testimonials zijn behaald. Wij claimen geen resulaten. Behaalde resultaten zijn afhankelijk per persoon net als het afslank gewicht per persoon kan variëren. 

Disclaimer

De werking van onze afslank producten/diensten is mede afhankelijk van persoonlijke feiten en omstandigheden, alsmede van het juiste, op de individuele situaties van de consument afgestemde gebruik en/of eet patroon. U kunt geen rechten ontlenen aan de afslank ervaringen of werking van de door ons aangeboden producten noch de advies/verkoop teksten en/of afbeeldingen op onze website of facebook pagina. Wij verkopen geen wondermiddellen of product(en) die zowel medisch als wetenschappelijk zijn bewezen of zijn getest. Onze producten kunnen (eventueel) een hulp middel voor het afvallen zijn. Wij kunnen niet garanderen dat er enige werking in het lichaam zal plaats vinden dat het afvallen zal bevorderen door het kopen van onze producten. De werking kan per persoon sterk verschillen. Concreet; Wij garanderen nooit dat je zal afvallen door alleen onze producten te gebruiken. Onze producten zouden je (eventueel) kunnen helpen in het afslank traject. Op of in welke wijze dan ook. Eet gezond, drink minimaal 2 liter water per dag en zorg voor genoeg beweging.

Verantwoordelijkheid

RuCa Sales, onderdeel van Afslankringen.nl is niet verantwoordelijk voor de meningen die in de gebruikerservaringen (testimonials) geuit worden over onze producten. De intentie en het doel van deze website is om consumenten en klanten te informeren over de mogelijkheden over een optie om mogelijk snel en makkelijk af te vallen. Wij garanderden niet dat dit lukt. Wij zijn niet verantwoordelijk voor fouten of weglatingen van informatie in de aangeleverde gebruikerservaringen (testimonials) van derden. Het is mogelijk dat u met een perfect gebruik van het programma/product niet de resultaten zult behalen die worden beschreven in de gebruikerservaringen (testimonials). Nogmaals; ze zijn bedoeld om een showcase te zijn voor de beste resultaten die gebruikers van onze producten kunnen behalen, en moeten niet worden opgevat als de resultaten die een typische gebruiker behaalt. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele mogelijke bijwerkingen net als wij u nooit kunnen garanderen dat u een bepaald gewicht afvalt. Wij nemen geen (gebruikte) goederen retour als u niet bent afgevallen. U mag ons altijd bellen voor een passende oplossing. Bij niet tijdige betaling bent u formeel in verzuim en kan onze partner buitengerechtelijke kosten in rekening brengen daar u een bestelling plaatst met betaalplicht. Wij willen ten slotte tevreden klanten. Zie algemene voorwaarden definitie 16 waar men akkoord voor dient te geven bij het kopen van producten op deze site - onder koptekst "Disclaimer"