Complete afslank set (Actie)

Wil jij ook graag snel en makkelijk afvallen?  

Maar heb je er ook weer niet alles voor over? Logisch! Wist je dat ook niet ieder dieet even gezond is omdat je vaak naast dik makers ook belangrijke bouwstoffen weglaat?..  

Waarom zou jij willen afvallen?

Jij wilt: 
  Je oude kleding aan kunnen?
  Je weer energieke voelen?
  Je gezondheid verbeteren?
  Weer in de spiegel durven kijken?

Je hebt al zoveel geprobeerd als er resultaat is, was dit maar voor even. Toch?
Je kan die snack niet weerstaan. Je kan en wil niet dagen in de sportschool doorbrengen laat staan dat je afslank pillen wilt slikken. Niet doen!

Omdat elke dag duizenden tevreden klanten je voor gaan en bijna 82% van onze klanten de afslank ringen graag combineren voor nog sneller en beter resultaat kregen wij heel vaak de vraag of wij dit niet als afslank setjes wilden aanbieden.

methodes-snel-vijf-kilo-afvallen

Wij krijgen elke dag zoveel positieve reacties van klanten die de afslankringen combineren met vooral de Detox afslank pleisters dat wij het tijd vonden om afslank setjes te maken - niet voor hetzelfde bedrag - maar dan wel tegen een scherpere prijs. We geven al korting maar gaan alleen deze week nog extra korting geven op de best en meest verkochte afslank setjes.  

Profiteer dus snel van deze tijdelijke introductie prijzen!

 Je hoeft er niet voor naar de sportschool
 Geen soep dieet voor te volgen
 En vergeet die vieze pillen!

Wil jij niet met een lach op de weegschaal staan?
Of straks weer dat ene mooie jurkje aan?

Start vandaag met een van deze afslank setjes en krijg ook nog eens tijdelijk flinke korting!


De Complete afslank set:

Wil jij snel en makkelijk afvallen en direct resultaat zien en merken? Dat kan nu met onze nieuwe complete afslank set. 
Je draagt de afslankringen en tegelijk ontgift jij je lichaam met een 5 daagse Detox afslank kuur.

Normaal € 44,90 tijdelijk met onze actie prijzen op de website €29,90 maar wij gaan alleen deze week de complete afslank set verkopen voor maar €19,95 en natuurlijk wordt je afslank set ook nog gratis verzonden. 

Wil jij dus snel en makkelijk afvallen en meteen je fitter voelen dan is deze complete afslank set echt een must have!
672573507_996


Start vandaag en krijg morgen al toegang tot makkelijk gezond en snel afvallen. Detox afslank set (Best verkocht)

Wij adviseren altijd samen met de afslankringen een Detox kuur van 10 dagen voor het beste en snelste resultaat! Tevens kopen 68% van onze klanten ook een 10 daagse Detox kuur samen met een setje afslankringen en wij krijgen alleen maar positieve recensies! Met deze set heb je dus een Detox kuur van 10 dagen en een setje afslankringen!

Het snel, gezond en makkelijk afvallen kan nu echt beginnen! Je draagt de afslankringen en tegelijk ontgift jij je lichaam met een 10 daagse Detox afslank kuur. 

In deze Detox afslank set zit een setje afslank ringen en 2 setjes (voor 10 dagen) Detox afslank pleisters. Normaal € 59,90 nu nog met onze actie prijzen op de website €39,90 maar wij gaan alleen deze week de Detox afslank set verkopen voor maar €24,95 en natuurlijk wordt je Detox set ook nog gratis verzonden!Profiteer nu van deze tijdelijke aanbieding!
Start vandaag en krijg morgen al toegang tot makkelijk en snel afvallen!


NIEUW: Wonder Patch afslankpleistersDankzij deze eenvoudige methode garanderen wij je snel al enkele kilo's kwijt te raken. Het gewichtsverlies gaat de hele dag door - 24 uur per dag, wat je ook doet. Terwijl je slaapt, TV kijkt, thuis of op je werk bent, zijn de "slimme stoffen" voor je in de weer. Er is geen risico op bijwerkingen. Het effect van de pleisters is optimaal als je deze combineert met de afslankringen. Je valt niet alleen af in gewicht maar ook in omvang! Makkelijker bestaat niet!Afslank tip
Krijg alleen nog deze week extra korting op een 20 of 30 Daagse Slim Patch kuur + Afslank ringen.

Aanbiedingen Pleisters en ringen.


Recensies van klanten;

Lotte schrijft"Donderdag gewogen: 96.5
Vrijdag gewogen 97.4 (balen!!!)

Ringen omgedaan en s'avond Detox gebruikt. Aangezien ik mijn voeding invul op cal. teller, weet ik dat ik 2000!!!! calorien heb gegeten.
Vandaag gewogen: 96.2!!!!!!!! Ik doe ze dus de eerste tig weken niet weer af!!!


Mirjam schrijft: "Woog donderdag 84,2 kg, vrijdag ochtend de ringen omgedaan heb in de middag helemaal geen trek gehad en in de avond netjes een normale maaltijd gegeten zondag middag gewogen. Ik steeg maar daal en heb echt minder honger! LOVE!"


Birgit schrijft: "Ik snapte niet hoe het plaatsen van detox op mijn voeten giftige stoffen uit mijn hele lichaam zou verwijderen maar besloot het toch met de ringen te proberen. Ik ben verbaasd over hoe goed ze werken! Ik voel me stukken beter en die pondjes zijn nu al 4 KG!"


Annemie schrijft: "Ik ben blij dat ik eindelijk iets heb gevonden wat wel werkt. Ik ben al bijna op me streef gewicht en dit is echt makkelijk. Combineer Detox samen met de ringen. Kan er ook zo lekker op slapen! Weg slaap en gewichts "probleem" ideaal! Jullie tips zijn geweldig.


Petra schrijft: "Ik heb me ideale gewicht gehaald dankzij de pleisters en ringen. Ik ben er erg blij mee en het ging eigenlijk erg gemakkelijk. Ik raad het iedereen aan. Weg 7 pond"