Snore-Stopper ®

van: €39,90
voor: €12,95 Incl. btw
  • Op voorraad
  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending NL
  • Veilig betalen
  • 14 dagen retourrecht

Omschrijving

Stoppen met snurken, dankzij Snore-Stopper ® !

Snore-Stopper is hét nieuwe revolutionaire Anti-snurk product, dat inmiddels vele tevreden klanten kent. Het is het meest effectieve middel dat er momenteel tegen snurken op de markt is. Dankzij Snore-Stopper kunt u nu ook problemen met snurken van u of uw partner definitief vaarwel zeggen ! Bovendien is inmiddels gebleken dat dit innovatieve product ook bij Apneu zeer effectief werkt. 

De beste uitvindingen zijn vaak even simpel als geniaal. Dit geldt zeker voor Snore-Stopper, het zacht siliconen apparaatje dat zo'n onvoorstelbaar gunstig effect oplevert. Praktisch onmerkbaar en onzichtbaar wordt met Snore-Stoppermeer dan 90% van de problemen met snurken "geruisloos" opgelost ! Bij dit product worden geen chemische sprays in de keel gebruikt en ook geen plakkende strips of beugels in de mond of over de neus

Snore-Stopper ® is uniek en pakt de oorzaak van het snurken aan !

Met Snore-Stopper gaat u automatisch op de zij liggen omdat u nu beter door uw neus kunt ademen. U hoeft dus niet meer met een open mond op de rug te slapen. Resultaat: Het snurken stopt volledig !

Als u ademhaalt stroomt er lucht door de ruimte tussen het zachte gehemelte en het achtereind van uw tong. Als u op uw rug ligt, zitten het gehemelte en het achtereind van de tong heel dicht bij elkaar. Daardoor wordt uw luchtweg smaller, maar de lucht moet er toch doorheen als u ademhaalt. Vervolgens gaan deze weefsels in de keel hierdoor zo hard trillen dat er een zagend, snurkend of ronkend geluid ontstaat. U kunt het vergelijken met een ballon die leegloopt.

Sommige mensen die snurken, schrikken er zelf van wakker. Maar meestal is het de partner of zelfs soms de buren die er problemen van ondervinden. Snurken komt vaker voor bij mannen dan bij vrouwen: bijna de helft van de mannen snurkt weleens, tegen een kwart van de vrouwen.

Snore-Stopper ® is anti-allergisch

Snore-Stopper is vervaardigd van superzacht siliconen-materiaal van de allerhoogste medische kwaliteit en voldoet volledig aan de strengste internationale keuringseisen. Dit product is uitgebreid getest en ook geschikt bevonden voor mensen die gevoelig zijn voor allergieën. U voelt Snore-Stopper niet zitten doordat de druk in uw neus heel gelijkmatig wordt verdeeld. U voelt er helemaal niets van.

Snore-Stopper ® prettig en onzichtbaar

Snore-Stopper zorgt er voor dat uw neus openblijft en past zich bij de vorm van uw neus aan, zodat het niet irriteert en uw neus niet vervormt. Snore-Stopper is een "Intranasaal" middel en nagenoeg onzichtbaar omdat het transparant is.

U voelt zich voortaan beter uitgerust

Niet alleen de persoon die snurkt ondervindt problemen van het snurken, wat denkt u van uw partner ! Snurken lijdt ook tot tal van andere problemen, denk aan een slecht humeur, moeheid op de dag, een verminderd libido en concentratieproblemen. Snurken verstoort vaak een regelmatige "REM-slaap" en wetenschappers zijn tot de conclusie gekomen dat snurken ernstige sociale, relationele en psychologische problemen tot gevolg kan hebben.

Gelukkig is er nu Snore-Stopper zodat u nu uw snurkproblemen voorgoed vaarwel kunt zeggen ! U voelt zich voortaan beter uitgerust en u zit daardoor ook beter in uw vel. U bewijst hiermee niet alleen uzelf een dienst, maar u maakt hierdoor ook uw partner gelukkiger !

Niet tevreden geld terug garantie! Probeer nu!

Normaal €39,90, maar alleen vandaag voor slechts €12,95 en gratis verzending. Bestel vandaag voor 22:00 uur en ontvang morgen al je nieuwe Snore-Stopper in huis!