Wonder Patch Been Pleisters

van: €29,95
voor: €18,95 Incl. btw
 • Op voorraad
 • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending NL
 • Veilig betalen
 • 14 dagen retourrecht

Omschrijving

Cellulitis is eigenlijk niet meer dan de opeenhoping van vet. De aan de huid vastzittende strengen vezelig weefsel zijn zichtbaar; ze trekken de huid naar binnen en laten daardoor de vetcellen uitpuilen. Jij kunt met deze pleisters je putjes en cellulitis laten verdwijnen!

Sommige mensen zijn gevoeliger voor cellulitis dan andere – vooral vrouwen, die doorgaans in billen, heupen en dijen meer vet en minder spieren
 hebben dan mannen.

Het behandelen van cellulitis

NIEUW! Wij zijn nu bij het punt aangekomen dat we weten hoe het ontstaat. Maar is het ook te bestrijden! Deze nieuwe en unieke Wonder Patch been pleisters zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en bieden effectieve hulp bij het bestrijden van cellulitis. Jij kunt nu deze afslank pleisters plakken op de heupen, de dijbenen en de billen. 

Je bestelt de pleisters nu met maar liefst 50% korting! Normaal betaal je €29,95 alleen krijg je vandaag een introductie prijs van maar € 18,95 en gratis verzending! OP=OP!

- Helpt cellulitis of sinaasappelhuid te verminderen
- Snel en zonder moeite gewicht verliezen en afslanken op billen, heupen en dijen

- Stimuleert de vetverbranding en verhoogd de stofwisseling
- Eenvoudig en veilig in gebruik
- 100% natuurlijk
- Huidvriendelijk en comfortabel
- Geen bijwerkingen
- Neemt de "Snaailust" weg
 
Effectieve bestanddelen

De speciale pleisters zijn samengesteld uit actieve kruiden- en plantenextracten en natuurlijke bestanddelen, waaronder cafeïne, catechine (anti-oxidant), capsaine (chili extract), sophori coside (Japanse boom extract) en salicornia herbacea (zeekraal extract). De pleisters helpen op een delicate en natuurlijke wijze bij het verminderen van de vetopname en vetopslag uit voeding, stimuleren de vetverbranding, verbeteren de stofwisseling en bloedsomloop en geven meer energie. De toepassing in de vorm van een pleister zorgt voor een vlotte opname van de actieve bestanddelen en een langdurige cosmetische invloed.

Bestel een set van 18 Wonder Patch been pleisters ter waarde van €29,95 nu tijdelijk voor maar €18,95. Bestel vandaag voor 22:00 uur ontvang morgen al je product in huis.

Wat maakt deze afslankpleisters zo uniek?

 • Voor mannen en vrouwen
 • 100% natuurlijk
 • Ingewikkelde diëten zijn overbodig
 • Geen pillen
 • Vermindert vetopslag
 • Effectief en eenvoudig in gebruik
 • Niet in Nederland en Belgie te koop

Hoe werken de Wonder Patch afslankpleisters?

 1. Reinig de huid en droog deze goed.
 2. Plak de afslankpleister op de gewenste plekken op je been.
 3. Draag de pleister voor 6 tot 8 uur. Gooi deze na gebruik weg. Gebruik de pleisters om de dag.

Dankzij deze eenvoudige methode garanderen wij je binnen 2 weken al enkele centimeters kwijt te raken. Het gewichtsverlies gaat de hele dag door - 24 uur per dag, wat je ook doet. Terwijl je slaapt, TV kijkt, thuis of op je werk bent, zijn de "slimme stoffen" voor je in de weer. Er is geen risico op bijwerkingen. Het effect van de pleisters is optimaal als je deze combineert met de afslankringen.

Je valt niet alleen af in omvang maar ook in gewicht! Makkelijker bestaat niet!

Je hoeft er niet voor naar de sportschool
Geen soep dieet voor te volgen
En vergeet die vieze pillen! 

Veilig en huidvriendelijk

Het pleistersysteem is de modernste en meest doelmatige manier om het lichaam van actieve stoffen te voorzien, en kan door mensen van alle leeftijden worden gebruikt. Een dergelijke kuur mag niet langer dan een maand duren en kan het beste pas na een onderbreking van drie maanden worden hervat. De Wonder Patch pleisters zijn zeer huidvriendelijk waardoor je geen last krijgt van een geïrriteerde huid. Daarnaast zijn de pleisters waterproof en veilig in gebruik. Ze worden alleen afgeraden voor zwangere of borstvoedende vrouwen en personen die allergisch zijn voor de gebruikte stoffen!

Wees nog op tijd zodat jij weer vol trots dat mooie jurkje aan kan en blij de weegschaal opstapt. 

Wij garanderen je 200% resultaat! Anders betalen we je elke cent terug! 

Start ook vandaag en krijg morgen toegang tot mooie strakke benen en billen!